Vitalisers

Mijn grootste passie en missie is om in een perfecte harmonie mens en dier van vitaal water te voorzien en dit onder de aandacht te brengen

Zo heb ik het beschreven op de pagina ‘over Vi-Ja-Koi’ en dat principe draag ik vanuit mijn hart en gevoel uit. Ik heb in mijn werk al ontdekt wat het effect is van de toepassing van vitalisers (dekt beter en vloeit makkelijker, terwijl de dekkracht groter is). Daarnaast is voor mij heel waardevol dat mijn gezondheid verbetert is. Verschillende stoffen in mijn werk gaven in het verleden huidirritatie en dit is helemaal verdwenen sinds ik hoog vitaal water gebruik.

afb 2017 Koi Goes Azie waterbar informatie

Inmiddels kan ik uit ervaring zeggen dat mijn kennismaking met vitalisers in 2006 enorm is toegenomen. Ik ben nog steeds verrast door de verschillende effecten die ik terugkrijg van mensen die een vitaliser hebben aangeschaft, al dan niet aangevuld met bijbehorende producten om een nog beter resultaat te krijgen.

De meeste mensen proeven verschil wanneer water door een vitaliser is geweest. De meest gehoorde opmerking is dat men het water als ‘zachter’ ervaart en dat men water drinken niet meer vervelend vind.

Mensen die al langer gebruik maken van een vitaliser geven aan dat ze zich beter voelen. Zelfs op het gebied van gezondheid krijg ik mooie ervaringen van mensen te horen. Al met al wordt ik heel blij als mensen kiezen voor de aanschaf van een vitaliser, zeker als ik na verloop van tijd hun, veelal positieve, ervaring hoor of lees.

Of een vitaliser iets voor jou is kan en wil ik niet invullen. Wat ik kan en wil is, jou kennis laten maken met vitalisers en vitaal water. Ben je, net als veel andere mensen, verrast en wil je meer informatie of advies dan maken we een afspraak.

In 2018 heb ik, samen met Astrid van der Does, Energy Flows opgericht. In dit bedrijf hebben we onze gezamenlijke passies gecombineerd. Ik ben trots op het feit dat we een fysieke plek hebben gevonden waar we praktijk en winkel samengevoegd hebben tot praktijkwinkel.
In onze praktijkwinkel vind je o.a. Mineralen & Steengoed, Body-Mind Sessies en natuurlijk vitalisers en gevitaliseerd water. De praktijkwinkel is aan de Koninginnelaan 19 in Soest. Meer informatie op de website Energy-Flows(eu)