Vijver advies nodig?

De koi liefhebbers weten het al jaren. Javie Verhoef – zelf een groot liefhebber van koi karpers – geeft je graag vrijblijvend advies over water en lucht. Voor de vissen en in dit geval heel specifiek de koi karpers letterlijk van levensbelang.

Javie heeft al ruim 10 jaar een vitaliser op zijn vijver en heeft gemerkt dat de vissen een intensere kleur hebben en veel beter eten. Dat daarnaast de filters en sponzen vrijwel reukloos zijn op het moment van schoonmaken vond hij in het begin heel verrassend maar inmiddels is dat voor hem de gewoonste zaak van de wereld. Opmerkelijk was ook dat de gezondheid van mijn koi’s zo goed is dat ik een dierenarts eigenlijk al niet meer zie en ook het toevoegen van medicatie voor allerlei parasieten behoort tot iets zeldzaams.

“Ik mag met recht zeggen dat ik een uitermate gezonde vijver heb met zeer vitale vissen” zeg ik altijd tegen mensen die vragen hoe het komt dat mijn vijver er zo mooi uitziet.

Wil jij weten hoe jouw vijver ook gezond kan worden en blijven?
Neem vrijblijvend contact met me op en ik vertel je wat ik weet.

Wil je dat ik bij jou kom kijken en advies geef dan hanteer ik een tarief van € 50,- excl. € 0,19 reiskosten p. km. Voor reiskosten reken ik overigens een maximumbedrag van € 50,-

afb. vijveradvies nodig