Gezondheidsbeurs 2018

Pfooo wat een drukte… Afgelopen weekend stond ik – net als voorgaande jaren – weer bij mijn leverancier van vitalisers in de stand van Aqua Aurora, op de Gezondheidsbeurs (Utrecht).

Spoelen van de waterleiding voordat de bezoekers arriveren

Dit jaar was het ontzettend druk. Komt dat omdat mensen zich steeds bewuster zijn van hun eigen gezondheid? Geen idee wat de reden is. Feit is wel dat het dit jaar opvallend veel drukker was dan afgelopen jaren.

Gelukkig heb ik ‘spraak’-water bij de hand zoals je ziet op de foto’s. Inmiddels mijn ‘eigen plekje’ achter de ‘waterbar’. Voor mij wel een bijzondere ervaring want deze beurs was mijn vriendin ook aanwezig in de stand. Degene die mij ‘volgen’, weten dat wij elkaar een jaar geleden op de Gezondheidsbeurs hebben ontmoet. Dat daar een prachtige relatie uit volgde had ik niet durven vermoeden…

Hoeveel mensen aan de ‘waterbar’ zijn geweest voor informatie en natuurlijk zelf ervaren hoe gevitaliseerd water smaakt kan ik je niet vertellen. Dat het er veel waren weet ik wel. Elke dag was toch weer een soort van feestje want ik blijf na al die jaren nog steeds gefascineerd door de feedback die ik ontvang van mensen. Mensen die tot volle tevredenheid gebruik maken van een vitaliser. Hetzij op een enkel tappunt als de waterkraan of douche maar ook mensen die een vitaliser gebruiken voor hun hele huis.

Al met al weer bijzondere dagen waarbij wij aanwezig waren als standbemanning. Simpelweg te omschrijven als leuk, inspirerend, heel druk en supergezellig. Ik kijk er in ieder geval naar uit je te ontmoeten op een volgende beurs. En voor ons – mijn vriendin en ik – zal de eerste beurs zeer waarschijnlijk eind mei zijn: de koi-show in Oldenzaal. Misschien tot dan?

En ben je benieuwd kom dan in maart naar onze praktijkwinkel in Soest. Kijk op Energy Flows voor meer informatie.