Vi-Ja-Koi gaat samenwerken

2017 was een bewogen jaar waarin veel is gebeurd. Leuke en minder leuke dingen maar vooral de leuke dingen blijven me bij. Afgelopen jaar heb ik meegemaakt wat een heel klein insect teweeg kan brengen met de ziekte van Lyme. Inmiddels gelukkig grotendeels achter de rug maar voor mij des te belangrijker om mijn gezondheid te koesteren.

Geheel onverwacht ben ik begin vorig jaar Astrid tegengekomen waarmee ik het bijzonder goed kan vinden. Ook iets om dankbaar en blij van te worden, zeker omdat wij een aantal dingen gemeen hebben. Gezondheid en dingen doen in harmonie met onze omgeving is daar in ieder geval één van. Samen delen we ook een passie voor mineralen en steengoed. En zij is ook nog eens ‘gepakt’ door de impact van vitalisers en gevitaliseerd water.

En zoals ik in eerdere berichten schreef hebben we inmiddels samen een aantal beurzen en koi-shows gedaan. Dat is goed bevallen. En eind vorig jaar kreeg ik ineens het aanbod om het winkelpand van mijn ouders te gebruiken… Die zag ik niet aankomen maar inmiddels is het winkelpand grondig aangepakt. Als behanger-schilder mooi om het pand van buiten maar zeker ook van binnen een goede opknapbeurt te geven.

Vi-Ja-Koi afb. humor aan de waterbar
Humor aan de (water)bar

Overleggen wat het aanbod in de winkel wordt, inrichting bepalen, inkopen doen enzovoort. Samen met Astrid is de winkel inmiddels zo goed als ingericht. Voor mij komt hiermee een langgekoesterde droom uit: hoe mooi is het om jou gevitaliseerd water te laten proeven. Logisch dus dat je in de winkel verschillende vitalisers zult vinden en dat je ook nog eens het water kunt proeven. Want, iedere vitaliser heeft andere kenmerken en eigenschappen en dat, in combinatie met verschillend water geeft toch echt een ‘eigen smaakervaring’.

Naast vitalisers en water proeven bieden wij straks mineralen en steengoed aan. En in het kader van vitaliteit en welzijn een aantal producten waarvan wij positieve ervaringen hebben. Goed om te weten dat wij daarbij niet over één nacht ijs zijn gegaan. Producten worden eerst door ons getest en vervolgens bieden wij een aantal mensen de mogelijkheid dezelfde producten te testen. Aan de hand van de opgedane ervaringen bieden wij een product dan wel of niet aan.

Al met al een heel leuke ervaring en echt super om straks echt ‘onder dak’ te zijn met mijn passie.
Oja en je hebt misschien al eerdere berichten gelezen over deze activiteiten maar ik vind het fijn om toch nog even te vermelden. In de titel staat Vi-Ja-Koi gaat samenwerken. Samenwerken met Astrid – YourInnergy op het gebied van vitalisers, gevitaliseerd water, mineralen en steengoed. Deze samenwerking krijgt een toepasselijke naam, te weten: Energy Flows

Op Energy-Flows.eu vind je meer informatie over de samenwerking, de producten en de diensten.

Goed om te weten:
Behangen en schilderen blijf ik 4 dagen in de week doen. De winkel is 2 dagen open dus heb je vragen over behang- schilderwerk stuur me dan een mail.

Wij hopen je te zien in onze winkel-praktijk.